زانوبند طبی

گودی کمر یکی از مشکلاتی می باشد که بیشتر در خانم ها دیده می شود به خصوص بعد از حاملگی های پی در پی این اتفاق رخ می دهد که کمردرد های زیادی را به بار می آورد. این گودی کمر در ظاهر نیز تاثیر زیادی دارد و اغلب خانم ها از این ظاهر بدنی ناراضی هستند. برای آنکه بدانید گودی کمر دارد یا نه می توانید به دیوار بچسبید و ببینید که پایین کمر شما به دیوار می چسبد یا فضای خالی بین شما و دیوار ایجاد می شود؟ اگر فضای خالی بود حتما دچار گودی کمر هستید!

بسیای از افراد برای بهبود عملکرد ورزشی و پیشگیری از مشکلات گردش خون از جوراب واریس یا فشاری استفاده می‌کنند. این جوراب‌ها گردش خون را بهبود می‌بخشند و درد و تورم پاها را کاهش می‌دهند.

مراقب باید زمانی قسمت پشتی را روی بیمار قرار می دهد شیار و فضای لگنی کمربند ال اس او با فضای لگن بیمار مطابقت داشته باشد. (ناحیه نرم بین لگن و دنده ها)

بستن کمربند طبی در پشت در صورت ابتلا به کمر درد دشوار است. در این حالت توصیه می‌شود از فردی کمک بگیرید.

در این روش درمانی می توان درد را تا حد زیادی کاهش داد و کمکم دیسک به مکان اصلی خود باز می گردد بدون آنکه نیازی باشد که عمل جراحی انجام شود.

جوراب‌های زنانه و مردانه: جوراب‌های واریس به تناسب جنسیت نیز تولید می‌شوند.

این تأثیر باعث کاهش علائمی چون درد و ورم در پاها می‌شود. جوراب واریس همچنین به عنوان یک ابزار پیشگیری نیز استفاده می‌شود تا از واریس حاد جلوگیری کند و تأثیر مثبتی در بهبود وضعیت رگ‌های واریسی داشته باشد.

تهران – خیابان ولیعصر(عج) – قبل از سه راه جمهوری بالاتر از مراجعه به منبع کوچه آذربایجان پلاک ۱۰۸۴

کاهش دامنه حرکتی در طول روند بهبودی. کمربند طبی برای جلوگیری یا محدود کردن حرکات دردناک مانند پیچش ستون فقرات یا خم شدن به جلو، عقب یا پهلو استفاده می‌شود.

افراد مبتلا به مشکلات گردش خون (مثل ترومبوز ورید عمقی و رگ‌های واریسی) یا کسانی که در معرض ابتلا به این مشکلات قرار دارند

همچنین می‌توان با قرار دادن کمربند طبی روی صندلی با بال‌های باز به طوری که هنگام نشستن بال‌ها در دو طرف بدن قرار گیرند، از بروز درد هنگام پوشیدن جلوگیری کرد.

طراحی سایت، تولید محتوا و سئو توسط شرکت اعتمادسازان تجارت الکترونیک

محدود کردن نسبی دامنه حرکتی تا امکان خم شدن و پیچش فراهم شود. به عنوان مثال، اگر از یک بریس طبی انعطاف‌پذیر استفاده کنید، می‌توانید به اندازه کافی به جلو خم شوید تا بالای زانو را لمس کنید، اما قادر به لمس پایین زانوها نخواهید بود.

اهداف فوق از طریق مکانیسم‌های اساسی کمربند طبی در هنگام استفاده به دست می‌آیند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “زانوبند طبی”

Leave a Reply

Gravatar